Низвергнат в Арсенал избухна срещу Венгер и Лаказет

Нападателят на Арсенал Лукас Перес е ужасно разочарован от мениджъра на тима Арсен Венгер и от съотборниците си и няма търпение да се махне възможно най-бързо от "Емиратс". Испанецът отдавна си мълчеше, че остава резерва и не получава никакви минути за изява, но сега напрежението излезе над повърхността. Повод за избухването на Перес е идването на Александре Лаказет, който получи фланелката с номер 9, принадлежаща на испанеца. Той дори не е бил попитан от треньорите за смяната на номера си.

"Върнах се от ваканция и видях, че номер 9 е на Лаказет. Без да ме питат те са му дали фланелката ми. Не мога да продължавам вече по този начин. Дадох всичко, на което бях способен, но Арсенал не ми отвърнаха с правилното отношение. Искам да се махна", избухна бившият играч на Депортиво ла Коруня.

"Арсенал ме наранява", проплака разочарованият Перес. "През февруари имах възможност да отида в Китай. Тогава ме убедиха да остана и ми обещаха, че ще играя повече, но напротив - играя дори по-малко. Всички тук ме плашат".

"Мечтата ми е да се върна в Депортиво", сподели 28-годишният испанец. "Там съм щастлив, там играя футбол, искам да напусна Арсенал", категоричен бе той.