Неймар разкрил пред най-близките си за Реал (Мадрид)

снимка: twitter.com

Темата за преминаването на Неймар в Реал (Мадрид) бавно и славно се превръща в основна в световните спортни медии. Повечето специалисти смятат, че най-скъпият футболист на планетата определя ПСЖ само като крайпътна дестинация в посока "Кралския клуб". Заговори се, че бразилската суперзвезда е подписала с френския колос само за да не премине директно от Барса в кръвния враг Реал (Мадрид).

Един от най-авторитетните испански журналисти от мадридския вестник "АС"- Игнасио Мигелес, сподели, че Ней е впрегнал семейството и агентите си да му осигурят трансфер на "Сантяго Бернабеу". Бразилският нападател иска да премине в Реал през юни 2018.

"Неймар съжалява, че премина в ПСЖ, но пък е доволен от огромната си заплата. Истината е такава, че той иска да отиде в Реал Мадрид след края на сезона. Признал го е пред приятели и роднини, и най-вече пред баща си, когото е помолил да му помогне да подпише с Реал. Със сигурност Неймар няма желание да прекара още една година в Пари Сен Жермен", сподели Мигелес.

"Президентът на Барселона Джосеп Мария Бартомеу и останалите ръководни фактори в клуба са убедени, че Неймар няма да отиде в Мадрид. Но дори това да се случи, в Барса ще го приемат спокойно, защото си имат Лионел Меси. Каталунците вярват, че даже и с Неймар в състава си, Реал не би ги превъзхождал", каза още авторитетният журналист.