На Лаута! Икономията е майка на мизерията

Икономията е майка на мизерията. Тази култова реплика на героя на Тодор Колев от великия български филм "Опасен чар" се стовари с цялата си сила върху Локомотив. И до голяма степен причината за това се крие в анонимната безотговорност на многото директори на Лаута. И разбира се, в президента Христо Крушарски, който като магаре на лед се опъва и не иска да разбере, че мениджърският екип направи за смях както клуба, така и самия него. 

Сега самият Крушарски ще трябва да се бръкне с 14 хиляди лева и да се лиши от приходите от билети за двата домакински мача срещу Верея и Пирин заради тоталното безхаберие на подчинените си. Тук вече няма как да си измие ръцете с натрапените му от мозъчния му тръст и медийния му екип дежурни виновни - вестник "Марица", д-р Думанов и Николай Неделчев. Вината за подценяването на мача срещу ЦСКА - София е изцяло върху директорите. 

Христо Крушарски изпада в умиление, когато някой от директорите му спести пари или пък сложи килимче около терена. И с плам разказва за това. И има право. Добре е да се пестят средства в тези нелеки за футбола времена. 

Да пестиш от охрана на взривоопасен мач като този в неделя обаче е признак на глупост и безхаберие, които превърнаха клуба в посмешище на цяла България. Сега спестените от ангажиране на полиция пари в тройна сметка Крушарски ще преведе по сметката на БФС. Ако и този път шефът на Локо не прогледне, значи положението е абсолютно безнадеждно.

 Дончо Донев