На "Армията" взимат крило без пари, всичко зависи от Кулма

снимка: lap.bg

ЦСКА-София може да вземе важен за селекцията футболист без пари. Става въпрос за габонското крило на Реймс Хасан Камара. Той е собственост на лидера във френската Лига 2, но е играл само в 2 мача тази кампания. Почти сигурно е, че действащият му договор ще бъде скъсан по взаимно съгласие и "червените" могат да се сдобият с играча като свободен агент, пише "Меридиан Мач". 

За този трансфер обаче трябва да спомогне Густаво Кулма. Колумбиецът се харесва много на старши треньора Стамен Белчев, но вече не се чувства добре в България и иска да се завърне в родината си. Договорът му за наем изтече и той най-вероятно ще си тръгне през зимата. Това ще отвори вратата на "Българска армия" за Камара.

Габонецът ще донесе няколко предимства на ЦСКА-София. Той може да играе на две позиции - ляво крило и вътрешен халф. Освен това, Камара има и френски паспорт, което означава, че няма да заема квота за чужденци извън ЕС.

До момента ЦСКА-София е изключително активен на пазара. "Червените" вече взеха холандеца Роланд Алберг и колумбиеца Хеан Бланко. Очаква се да се стигне до трансфер и на бразилския ляв бек Джеферсон, който е гласен за заместник на напусналия в посока Далас Антон Недялков.