На 14, а вече национал (СНИМКИ)

галерия:

Всяко дете, което се занимава с волейбол в България, мечтае да се докосне отблизо до магията на родните национали. Е, някои не само мечтаят, но и сбъдват желанията си. Георги Татаров е само на 14 години, но вече може да се похвали с първа тренировка с мъжкия национален отбор по волейбол. Младата звезда на Арда (Кърджали) се включи в предпоследната тренировка на представителния ни тим в София и получи ценни съвети от своите идоли.

Георги стана най-полезен състезател на Държавните финали за момчета до 14 години и в Скаут лигата по волейбол на България. Треньорът на родните национали Пламен Константинов направи страхотен жест към волейболния талант, като го покани да се присъедини към лагера на отбора. Той показа уменията си в посрещане и фаза атака, а после получи автографи от своите идоли. Те му пожелаха да последва стъпките им и да облече фланелката на националния отбор след време.

От 1 август избраниците на Константинов се местят във Варна, където ще продължи подготовката им за предстоящото европейско първенство.

4167882

 

4167883

4167884