Музикален фестивал мести Хайдук (Сплит) - Левски в предградие

снимка: БГНЕС

Левски пусна важно съобщение до своите фенове за билетите за предстоящия мач с Хайдук (Сплит) от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Хърватите ще приемат "сините" на 13 юли от 21:30 часа българско време.

Хайдук обаче са предупредили Левски, че стадионът им е зает заради музикален фестивал и двубоят ще се играе на друг терен. Там местата са много по-малко, което ще се отрази на броя на билетите, който ще бъдат отпуснати за феновете на българския тим. Едва 250 привърженика на "сините" ще могат да наблюдават срещата на живо. Поради строги мерки за сигурност пък всички, които не са си закупили билет, въобще няма да се допускат в близост до стадиона.

Билетите ще са на цена от 22 лева, а половината ще бъдат предоставени на Националния клуб на привържениците (НКП). Левски пусна отново оферта за фенове, които искат да пътуват с отбора с чартър. Там цената със спане и билет е от 420 евро.

Ето какво написаха от Левски:

Уважаеми привърженици, 

във втория квалификационен кръг на Лига Европа Левски се изправя срещу Хайдук Сплит. В първата среща на 13.07.2017 г. (четвъртък) домакин е отборът на Хайдук, а началният час е 21:30 българско време.

На 5 юли 2017 г. Хайдук изпрати съобщение до Левски и Сутиеска с предварителна информация за предстоящия двубой на 13 юли в Сплит. Официалният стадион на отбора домакин "Полюд" е ангажиран за провеждане на музикален фестивал и затова срещата ще се играе на стадион "Hrvatskih vitezova" в Дугополие, предградие на Сплит. Този стадион е с капаците 5,200 места и въпреки че ние бяхме изискали 1000 билета за наши привърженици, за нас са определени залегналите в регламентите на УЕФА като минимум 5% от капацитета на стадиона или 250 места. Хайдук са отпечатали и вече изпратили към нас определените 250 билета. 125 билета ще бъдат предоставени на Националния клуб на привържениците (НКП) за продажба, а останалите ще бъдат разпределени от клуба. Цената на билетите определена от Хайдук е 11 евро (22 лева).

Искаме да Ви информираме, че от Хайдук са ни предупредили, че пропускателният режим за мача ще бъде много строг и хора без билети няма да бъдат допускани в района на стадиона. Клубът домакин вече ни е уведомил, че целият останал капаците на стадиона е разпродаден на картодържатели на отбора.

С цел да улесни пътуването, ПФК Левски предоставя възможността да пътувате с отбора със специално организиран чартърен полет със следното разписание:

заминаване на 12 юли в 05:20 (сутринта) и връщане на 14 юли в 00:45 (веднага след мача). За този полет пускаме в продажба:

- Пълен пакет – чартър, настаняване в двойна стая, трансфери и билет за мача на цена 420 евро на човек.

- Частичен пакет - чартър, трансфери (летище-център на града, стадион-летище) и билет за мача на цена 300 евро.

За резервации – Красимир Тасев, Елит Травел - 0889 566 090.

Продажбата на посочените пакети вече стартира и ще продължа до 18:00 часа на 10 юли (понеделник). Останали свободни билети от бройката от 125, които клубът ще разпределя, ще бъдат пуснати в продажба в 18:00 часа на 10 юли (понеделник) в официалния магазин на Герена. Както и за мача със Сутиеска, тези билети ще се продават на притежатели на клубна карта „Вековен“ или притежатели на сезонни билети.