Мощна подкрепа за "лъвовете" на Гибона на Евроволей 2017 в Краков

Днес започва Европейското първенство по волейбол за мъже в Полша, като тимът на България е в група С в Краков. Родни фенове вече са на място, като подготвят атмосферата за първия мач на нашите срещу русия. Шефът на Националният фенклуб на България Георги Христов, който е главният водач на родните запалянковчи традиционно споделя впечатленията си за BGvolleyball.com от големи форуми:

Волейболистите ни ще имат мощна подкрепа по време на груповата фаза от Европейското първенство 2017 в Полша. Българският национален волейболен клуб отново ще бъде на място, като се очаква над 70 български запалянковци да дерат гърло за нашите национали. Събираме се всички, днес 24 август в 16:00 ч пред Арена Краков за да направим бъдем заедно и да обсъдим всичко. Има хора от различни градове на България, които са тръгнали към Полша с коли, група от Русе, която пътува специално със самолет. Ще дойдат и много българи, живеещи в околностите на Краков.

За първи път от дълго време, може би от Лондон 2012 ще се съберем толкова много хора в чужбина за подкрепа на националите. Някои от нас ще бъдат в традиционните национални носии, други(повечето) ще бъдат с тениски в бяло зелено и червено, както и други атрибути в националните цветове. Ще има солидно българско присъствие в Арена Краков! Ще покажем на останалите колоритът на българската фен-агитка, която смея да твърдя е втората най-атрактивна след полските фенове. „Лъвовете“ ще имат нужната подкрепа и ще покажем, че сме с тях във всички моменти от Европейското първенство. Щастливото приключение на българската агитка започна днес, за да завърши победно в същата зала на 3-ти септември!