"Мортал Комбат" в лагера на ЦСКА (СНИМКИ)

галерия:

снимка: cska.bg

Легендарната бойна видеоигра "Mortal Combat" бе хит през 90-те. Героите от играта станаха хит. Именно такъв е и "Суб-Зиро", който носи маска и замразява всичките си противници. Точно на него заприличаха играчите на ЦСКА по време на лагера си в Австрия. Кондиционните треньори на ЦСКА Томас Нойберт и Кирил Динчев връчиха на футболистите специални маски, с които да регулират дишането им. Футболистите пък доста се зарадваха на аксесоарите и дори позираха за фотоси.

4166537

4166539

Ето какво написаха от ЦСКА на официалния си сайт:

Кондиционните треньори на ЦСКА Томас Нойберт и Кирил Динчев изненадаха футболистите по време на сутрешното занимание. Те раздадоха на играчите специални маски, с които проведоха част от тренировката.

Нойберт и Динчев обясниха, че с маските могат да регулират приема на кислород от играчите и така да тренират мускулите между ребрата им, които им помагат за дишането.

Те разкриха, че футболистите приемат всички нововъведения по време на тренировъчния процес много добре и веднага са изявили желание да пробват маските на днешното занимание. Нойберт сподели, че в следващите месеци ще бъдат закупени още много приспособления, които ще бъдат използвани на тренировките на тима.

За финал Томас Нойберт призова всички фенове за подкрепа и сподели, че очаква 20 000 привърженици на "Армията" за първия домакински мач за сезона във втория кръг срещу Лудогорец.

4166536