Монтела: Всеки мач гледам собственото си погребение

снимка: twitter.com

Мениджърът на Милан Винченцо Монтела прие на шега критиките към себе си и информациите за евентуалното му уволнение. Самолетчето отново не успя да изведе отбора си до победа, като завърши 0:0 в гостуването си на АЕК (Атина) в групите на Лига Европа. "Росонерите" пропуснаха да се класират във фазата на директните елиминации, но пък остават лидер в своята група. 

"В отбора има качество, а футболистите са амбицирани да работят, което е най-важното. Преди няколко седмици създавахме повече положения, но пък в защита допускаме повече грешки. Можехме да спечелим днес, второто полувреме беше много по-добро от първото. Играчите се стараха и това ми хареса", коментира Монтела.

"Сусо имаше мускулна травма и не исках да рискувам с включването му в игра, но той ще е на линия за мача със Сасуоло през уикенда. Колкото до евентуалното ми уволнение, от доста време свикнах да наблюдавам отстрани собственото си погребение след всеки мач. Ако оставим шегата настрана, клубът има доверие в мен", заяви Винченцо Монтела.