"Мистичния Мак" предсказа в кой рунд ще нокаутира Флойд

снимка: twitter.com

Ексцентричният ММА боец Конър Макгрегър вече заяви, че ще нокаутира големия си съперник - американския боксьор Флойд Мейуедър. Сега обаче ирландецът обяви точно кога ще нанесе победния удар. Той предрече, че това ще се случи във втория рунд от мегасблъсъка. Най-чаканият боксов мач на века ще се проведе в Лас Вегас на 26 август.

"Единствената причина да му дам цели два рунда, а не един, е това, че реферът ще ме спре да му разбия главата и Флойд ще има цели 10 секунди да се изправи", сигурен е Макгрегър. "В него виждам победен човек - очите и езикът на тялото му го издават, както и всичко останало, което прави", премина в атака ирландецът.

Конър до момента е изключително точен в прогнозите си за собствена победа. През 2015 година той се зарече, че ще счупи от бой Жозе Алдо още в първия рунд. Алдо не бе побеждаван от цели 10 години, но Макгрегър излезе на октагона и свърши мръсната работа за само 13 секунди. Така той си извоюва прозвището "Мистичния Мак". 

Ако Макгрегър спечели, това ще е първа загуба на Флойд Мейуедър в цялата му кариера. До момента той има 49 победи от 49 сблъсъка на ринга. Ирландецът пък никога досега не е излизал в професионален боксов мач.