Мика Стоичкова стана синоптичка, бяга от урагана Ирма

галерия:

снимка: фейсбук

Мика Стоичкова обича вниманието на хората и затова често ползва социалните мрежи. По всевъзможни поводи. Този път щерката на Христо Стоичков реши да използва Фейсбук за да изпрати послание към хилядите си последователи. В пост младата майка обяснява, че към Маями приближава свирепият ураган Ирма. Както е известно силните бури са кръщавани с женски имена, но взимат десетки жертви и са едно от най-страшните природни явления. 

Мика, която всъщност се казва Михаела, успокоява своите приятели, че е на сигурно място и Ирма няма да застраши нея и семейството й, в което най-важният член отскоро е малката бебочка - Миа.

ЕТО КАКВО НАПИСА МИКА СТОИЧКОВА:

"Благодаря на всички, които намериха време да ни се обадят. Ситуацията в Маями е много сериозна. Моля се всяка минута от деня ураганът Ирма да не ни удари толкова лошо. Моля, стойте на сигурно място и отбележете, че сте добре, когато имате тази възможност. Мисля за вас"

През последните дни тя не спира да споделя информация за стихията и движението й към Маями и Орландо. Sporta.bg провери, че според метереологичните прогнози Ирма ще връхлети Маями в неделя вечер българско време.

1504799639b9a0c6.jpg