Марк Уебър: Тази година титлата няма да ми се изплъзне

галерия:

снимка: markwebber.com

Пилотът на Ред Бул Марк Уебър заяви, че е твърдо решен да подобри представянето си през новия сезон, след като миналата година изпусна да спечели титлата.

 

Австралиецът бе лидер в класирането при пилотите през по-голямата част от втората част на сезона, но в крайна сметка завърши на трета позиция след съотборника си Себастиян Фетел и Фернандо Алонсо с Ферари.

 

„Разполагам със страхотен екип и имам невероятната възможност да се опитам да подобря класирането си от миналата година", каза Уебър пред журналистите при официалното представяне на новия болид на Ред Бул - RB7.

 

„Има много неща, които не направих добре през последната година, но все пак има и много моменти, които ме изпълват с гордост. Не сме сигурни какви ще бъдат първоначалните резултати, защото конкуренцията е голяма, но сме големи оптимисти, че новата кола ще бъде много, много добра.

 

„Забавно е да развалиш сметките на останалите и точно за това се състезаваме. Трябва да се опитаме да го направим отново, но знаем, че ни чака много сериозна битка. Сега трябва да използваме всеки един момент, за да се подготвим както трябва за първото състезание", добави Марк Уебър.