Манолев избухна: Плащат им да ни бият, първенството не е честно!

снимка: cska.bg

Една от големите звезди на ЦСКА Станислав Манолев сподели пред "Тема Спорт", че не очаква българското първенство да да мине под знака на феърплея тази година. Българският футболист скандализира с изказване, че клубове плащат премии на други, за да побеждават ЦСКА.

"Не очаквам първенството да е честно, като гледам как вървят нещата. Ще видим какво ще стане. Много отбори излизат със зъби и нокти срещу нас, но не само защото сме ЦСКА, а и защото един друг отбор им плаща допълнителни премии и такива работи... Поне така се говори", убеден е Манолев.

Той заяви още, че въобще не се интересува какво се случва в големите конкуренти за титлата Левски и Лудогорец. "Не искам да коментирам другите отбори. Ние си гледаме в нашата къща. Да си играем добре, пък другите да се оправят", каза крилото на "армейците".

Манолев разкритикува отбори като Септември, които играят прекалено защитно, като обяви, че точно такива тимове ще падат от всеки. "Просто беше грозен мач. Те излизат, за да не паднат. Ние вкарахме гол и те продължиха да стоят отзад, за да не загубят с повече... Това не знам какво е. Никой не може да печели по този начин. Ще са боксовата круша на Първа лига, ако се представят така във всеки двубой", категоричен бе бившият играч на ПСВ (Айндховен).

Той сподели също, че е отрязал мераците на белгийски тим, който се намира в средата на класирането, за да остане у нас при семейството си.

"Преди две седмици имах предложение от белгийски отбор, който тръгна силно в първенството, спечели две победи в първите три мача. Това хубаво, но миналата година са завършили десети (б.а. - вероятно отборът, който визира Манолев, е Кортрайк) и някак не ми беше присърце. Предпочитам да съм във водещ клуб, отколкото в някой средняк. А и вече много трудно бих се навил да отида в чужбина. Замислям се върху семейство, върху други планове", каза Станислав Манолев.