Макгрегър: Залагам 1 милион, че ще смажа Флойд

Ексцентричният ММА боец Конър Макгрегър обави, че ще заложи в букмейкърска къща 1 милион евро за своя победа в боксовия мегасблъсък срещу Флойд Мейуедър на 26 август в Лас Вегас. Ирландецът е посъветвал и свои приятели да сторят същото, ако искат да се сдобият с "лесни пари". Букмейкърите определят шансовете на Макгрегър да спечели мача с коефициент 4. 

Близък източник до вестник "Сън" отбелядва, че Конър е по-сигурен от всякога преди битката. "Съобщението към семейството и приятелите му е ясно - да залагат за него. Казал е и на още много хора да го подкрепят, за да спечелят лесни пари", отбелязва източникът на световния шампион в UFC.

"Знаем колко точни са били прогнозите на Конър в последните години и затова на хората им е трудно да ги пренебрегнат сега. Лично той ще заложи 1 милион евро на своя победа", споделя източникът.

Ирландският боец и американският боксьор продължават усилената си подготовка в САЩ преди голямото шоу, а всяка седмица валят нови и нови провокации между двамата, което е типично за бойните спортове.