МакГрегър със смразяваща кръвта закана към Мейуедър в Туитър

Броени часове преди Битката на века между ММА звездата Конър Макгрегър и непобедения в профи бокса Флойд Мейуедър първият се закани жестоко. Ирландецът отправи смразяващи кръвта думи към американеца. За целта той използва социалната мрежа Туитър.

Боят ще стартира след 6:00 часа в неделя рано сутринта българско време.

Двете най-популярни имена в бойните спортове ще премерят сили в шоумач, който се очаква да счупи рекорда от 4.6 милиона зрители чрез системата "pay-per-view" от мача Мейуедър - Мани Пакиао от миналата година. Макгрегър и Мейуедър ще се изправят един срещу друг в Лас Вегас, като мачът ще се проведе по правилата на бокса. Ирландецът е звезда в смесените бойни изкуства и това го прави аутсайдер според фенове и букмейкъри.

"Красив череп и красив пояс, които да добавя към колекцията си от черепи и пояси", е написал Макгрегър по повод на разкрития публично шампионски колан, изработен специално за мегадуела помежду им.

Той е изработен от крокодилска кожа и съдържа 3360 диаманта, 600 сапфира и 300 изумруда. Освен това при неговото създаване за използвани 1,5 кг злато.

Вчера Мейуедър даде да се разбере, че е убеден в своя успех в неделя. Бе разкрито, че той ще заложи умопомрачителната сума от 5 милиона евро за своя победа. Двамата ще гушнат по над 200 милиона долара, независимо от изхода на битката.