МакГрегър се пъчи: След боя с Флойд ще властвам в ММА и бокса

Конър Макгрегър е сигурен, че след мача с Флойд Мейудър на 26 август ще властва едноименно над бокса и ММА.

Шампионът в лека категория на UFC ще направи дебюта си в професионалния бокс срещу американеца, който пък се завръща на ринга след близо 2г. отсъствие.

Заради опита на Мейуедър и това, че до момента е с 449 победи от 49 мача, той е считан за абсолютен фаворит. Макгрегър обаче остава уверен, че може да шокира света.

"Имам план и ще го изпълня перфектно, както винаги правя. Аз съм се боксирал цял живот, това не е ново преживяване за мен. Ще властвам над бокса и ММА с железен юмрук след 26 август. Критиците казват, че Флойд има опита, че прави това от много време.

Те се опитват да дискредитират моята тренировка, уменията ми, постиженията. Това не е нещо ново за мен, точно както и боксът не е нещо ново за мен. Не се случва за първи път да съм аутсайдер на хартия. Аз съм ветеран и знам, че съм най-добрият. След 26 август ще бъда бог на бокса", каза Макгрегър след откритата си тренировка.

Той обясни, че става все по-добър с всеки изминал ден: "Този тренировъчен лагер е невероятен. Ставам все по-добър всеки ден, по-внимателен, по бърз. Теглото ми е добро, но ще бъда по-едър от Флойд, когато стъпим на ринга, а мисля, че това може да направи разликата.

Този мач значи много за феновете, които ще пътуват от Ирландия и целия свят. Това е най-големият мач в историята, дължим им страхотно шоу", добави той.

Макар, че този път не се срещнаха лице в лице, Конър не пропусна шанса да се заяде с Мейуедър: "Знаете ли какво чух от него вчера? Нищо. Този човек се страхува. Аз се подготвям за победа и то опустошителна победа. Този мач ще бъде изчакване да видим кой ще върне крачка назад.

Всички знаем, че Флойд е страхотен дефанзивен боксьор. Той няма да тръгне напред, както говори, че ще направи. Ако го направи наистина, това ще е бърза вечер за мен", завърши ирландецът.