Макгрегър издивя: Ще откъсна главата на Флойд и ще играя футбол с нея

снимка: twitter.com

Ексцентричният ММА боец Конър Макгрегър продължи да заплашва съперника си в битката на века - Флойд Мейуедър. Двамата ще се изправят в боксов мегасблъсък в Лас Вегас на 26 август. Ирландецът предупреди Флойд, че го чака една 77-килограмова горила и скандализира, като каза, че е готов да откъсне главата на боксьора и да играе футбол с нея.

"Няма шанс, няма надежда. Той ще хвърли ръкавиците и ще бъде убит", закани се Конър. "През цялата ми кариера хората казваха, че не мога да направя това и онова. Но точно тези думи те карат да го направиш".

"Флойд се бие с някакви леки деца. Да ви приличам на такова? Аз съм 77-килограмова горила, ще откъсна главата му и ще играя футбол с нея", изригна мотивираният Макгрегър. "Ще видите едно животно, което идва и разбира стереотипите на играта".

Провокациите между американския боксьор и ирландския ММА боец ескалираха в навечерието на сблъсъка им и напрежението между двамата се реже с нож. То ще прерасне в истински бой на ринга, който ще е първата професионална боксова битка за Макгрегър. Той ще опита да направи невъзможното, а именно да стане първият човек, победил Флойд Мейуедър в боксов мач. 40-годишният американец има 49 победи и нито едно поражение.