Лудогорец с модерен медицински център (СНИМКИ)

галерия:

Лудогорец продължава да инвестира пари не само във футболисти, а и в клубната си база, на която разчита за изграждането на шампионския си състав. "Орлите" направиха поредната си голяма инвестиция, откривайки модерен медицински център в Разград. Той разполага с най-съвременна апаратура за терапия, различни видове тестове и превенция срещу контузии. 

Медицинският център ще се използва от първия и втория отбор на шесткратните шампиони, както и от юношеските формации. При неговото изграждане е използван опитът на медицинския щаб на шампионите, в който има чуждестранни специалисти с практика във водещи клубове от Европа. Взаимствани са идеи от някои грандове, с които Лудогорец мери сили в Шампионската лига и поддържа отлични отношения.

"Това е само началото. В близко бъдеще центърът ще бъде оборудван с още апаратура от най-ново поколение", коментира лекарят на представителния отбор д-р Раду Палигора. "С отварянето на този медицински център нашият клуб може да се сравнява с най-големите в Европа по още един показател", заяви Палигора.

ludogorets.jpg

ludo.jpg

Снимки: ludogorets.com