Лоши новини за ЦСКА-София преди гостуването на Верея

снимка: lap.bg

Крилото на ЦСКА-София Кирил Десподов почти сигурно ще пропусне първия мач от пролетния дял на шампионата срещу Верея (Стара Загора). 21-годишният талант изпитва болки в коремната област. Той пропусна тренировката в петък, а по всяка вероятност няма да тренира пълноценно и през новата седмица, пише "Тема Спорт".

В началото съмненията са били за травма в адукторите, но по-късно стана ясно, че неразположението на Десподов е в коремната област. Младокът ще премине няколко прегледа, за да се установи точната диагноза, но шансовете да е готов за Верея са минимални. Има дори притеснения, че травмата ще се окаже по-сериозна и ще го извади от игра за по-дълго време.

Той и Станислав Манолев пропуснаха последната контрола с Царско село (2:1). Манолев обаче ще се завърне в игра срещу старозагорци и ще заеме мястото на Десподов по десния фланг, ако 21-годишният талант не е на линия. 

Вчера бе почивен ден за футболистите на ЦСКА-София, а днес те се събират на базата в Панчарево. Във вторник ще се готвят двуразово, а в четвъртък или петък ще отпътуват за Стара Загора. Очаква се официално потвърждение от БФС дали мачът ще се играе на стадион "Берое" вместо на "Трейс Арена".