Локо поема тежестта на прокудено трио от Левски

снимка: Facebook.com/Babatunde Temitope Adeniji

Локомотив (Пловдив) следи изкъсо цели трима играчи на Левски, информира "Марица". Това са изпадналите в немилост Бабатунде Адениджи, Франсис Нар и Амаду Сукуна. "Сините" вече прекратиха договорите им, защото триото гълташе страшни пари от касата на "Герена".

Левски дълго време се чуди как да се отърве от нападателите. "Сините" получиха оферта само за Тунде от албанския Шкендербеу на стойност 150 хиляди евро. Самият нигериец обаче отказа да премине в клуба и остана да търка пейката в Левски. Ето обаче, че "смърфовете" могат да избавят "сините" от тежестта на триото.

На "Лаута" отчаяно се търси нападател и старши треньорът Войн Войнов се озърта навсякъде за офанзивни футболисти. Днес стана ясно, че той може да привлече тарана на ЦСКА Милчо Ангелов, но явно има и още варианти. Приоритет за него е привличането на Бабатунде Адениджи, но наставникът не иска да плаща пари, а да вземе футболиста под наем.

"Наистина имаме интерес, но не е коректно сега да коментирам. Имаме нужда от нападател. Имаме и вариант българин", лаконичен бе треньорът на пловдивчани, който отново намекна за Милчо Ангелов.