Локо (Пд) посреща Левски с пълни джобове и нови екипи

Локо (Пловдив) показа новия екип, с който отборът ще рита през настоящия сезон. "Смърфовете" ще го облекат за първи път тази неделя, когато приемат Левски в мач от втория кръг на Първа лига. Срещата на "Лаута" е начален час 21:00. Днес стана ясно, че ексцентричният бос на Локо - Христо Крушарски е развързал кесията и е изплатил забавени заплати на служителите в клуба и ДЮШ. Освен това е напълнил джобовете на играчите, които също имаха да получават по още едно месечно възнаграждение. До дни обаче ще виси нова заплата, която едва ли Крушарски ще изплати в срок. Явно обаче финансовите неволи на "Лаута" засега са загърбени и пловдивчани ще скочат яко на Левски в неделя в дербито под тепетата.

Ето какво пишат пловдивчани на официалния си сайт:

След като отмина юбилейната година, в която отдадохме почит на хората, поставили началото на нашия клуб, се връщаме към черно-бялото райе, с което Локомотив Пловдив е известен в последните повече от 60 години.

Днес ви представяме титулярния черно-бял екип, с който "смърфовете" ще се състезават през сезон 2017/2018. Изтънчения и свеж дизайн е придружен с леката и удобна материя на фланелката. Екипите са изработени от дългогодишния и успешен партньор за спортна екипировка на Локомотив - Uhlsport. И тази година от Uhlsport избраха най-доброто за представителният тим на Локомотив!

Дебютът на Локомотив с новите екипи ще бъде тази неделя в първия домакински мач за сезона срещу Левски (София).