Левски взе двама днес, но още толкова идват другата седмица

галерия:

Левски се доказа като истинско страшилище на трансферния пазар, след като днес "сините" привлякоха още двама нови футболисти - Антони Белмон и Холмар Ейолфсон. Изпълнителният директор Красимир Иванов обаче заяви, че селекцията съвсем не е към своя край. Той изненада привържениците на "сините", като ги предупреди да очакват още двама нови играчи през следващата седмица.

"С привличането на г-н Роси заявихме нашите амбиции да се развиваме и крачим смело напред. Новите попълнения са свързани с част от тези усилия и подсилване на позиции, на които старши треньорът бе поискал да се подсилим. Ако звездите се подредят добре за нас, прозорецът е отворен до 6-ти, така че другата седмица може да имаме нови попълнения", заяви Иванов, цитиран от "Спортал".

"Водим един или два сериозни разговора и ако успеем да ги приключим, може да имаме още едно или две нови попълнения. Ален Стеванович?! Той е тук и водим разговори. На този етап няма нищо по-конкретно", обяви изпълнителният директор на "сините" по повод евентуалното привличане на футболиста на Партизан (Белград).

"Новите са свързани с избора на Делио Роси. Някои от тях са гледани и преди като опция за клуба. Отсега започваме да се готвим за това, което ще правим през зимата като селекция”, допълни още Иванов. Той добави, че Сукуна, Нар и Адениджи, чиито договори изтекоха, остават да тренират на "Герена".

"Бабатунде, Нар и Сукуна за момента остават част от Левски. Имаше проявен интерес от България и чужбина, но за момента ще тренират с Левски".

"Не мога да бъда много смел и да кажа, че мачът с Лудогорец е някакъв тест, през който да минем и да се докажем. Този двубой идва в интересен период - след три наши успешни мача. Надявам се да дойдат много привърженици, за да ни подкрепят, да имаме късмет и да излезем победители", пожела шефът на "сините".