Левски Лукойл бие тревога

Създаденият наскоро, за да мачка баскетболен Левски Лукойл отправи призив към "сините" фенове. Клубът явно е налегнат от голямо напрежение преди полуфиналите за Купата срещу Балкан. Именно ботевградчани преди 10 дни попиляха Левски Лукойл и то настред София в мач за първенството. Ето защо сега столичани искат да мобилизират всичките си сили.
ЕТО КАКВО КОМЮНИКЕ ПУСНАХА:
Баскетболен клуб Левски Лукойл призовава всички фенове на "сините" за подкрепа в предстоящата полуфинална серия срещу Балкан от турнира за Купата на България. Първият мач е в сряда, от 18:00 часа в зала "Универсиада" в София.
Ръководството, треньорите и баскетболистите на Левски Лукойл разчитат, че в този важен за клуба двубой "синята" публика ще влезе в ролята на така необходимия за тима шести играч в трибуните и ще се превърне в допълнителна опора за баскетболния тим в този така важен за "синята" баскетболна общност момент.
Един от основните играчи на тима Асен Великов също направи покана към феновете - https://www.youtube.com/watch?v=xuxBml44-4A.
От днес, билети за срещата за привърженици на Левски ще се продават на служебния вход на "Универсиада", както и в Националния фенклуб на Левски. Пропуски могат да бъдат закупени и в мрежата на TicketPro.bg - http://www.ticketpro.bg/sport/2270145--1-2-.html
Очакваме ви в залата! Сряда (14-ти февруари), 18:00 часа, зала "Универсиада"!