Левски кара феновете си да робуват на мобилен оператор

снимка: БГНЕС

Левски измисли нова схема за вкарване на пари в отбора. Това стана ясно днес на пресконференцията, в която изпълнителният директор на Левски Диана Иванова даде, след като бе подписано ново споразумение между „сините“ и генералния спонсор на тима Vivacom. Телекомуникационната компания ще предложи на феновете на Левски специални пакети. Част от парите за договорите с мобилния оператор ще влизат директно в касата на клуба. Така Vivacom се надява да привлече още клиенти, а Левски да вземе пари чрез феновете си.

Ето цялото съобщение, което от Левски публикуваха на официалния си сайт:

Изпълнителният директор на Левски Диана Иванова обяви на пресконференция днес за подписано споразумение между „сините“ и генералния спонсор на тима Vivacom.

Според него привържениците на клуба ще могат да се ползват с преференциални условия. Иванова поясни, че телекомуникационната компания ще предложи специални пакети за левскари, а при подписване на всеки договор или при преподписване клубът ще получава съответен процент.

„Имам честта да представя една нова възможност за всички левскари за нашия клуб. Не зная дали е станало вече известно, но ПФК ЛЕВСКИ и Vivacom подписаха ново споразумение, което ще дава възможност на всеки левскар да се ползва с преференциални условия, ако ползва услугите на компанията. Ще има планове за левскари, при подписване на договор с тях, клубът ще получава комисионна от това. За да се осъществи това сътрудничество – ПФК ЛЕВСКИ ще раздава талони и срещу един талон ще може да се подпише договор. Такива талони ще се раздават на представянето на отбора в зала Универсиада на 19 февруари“, заяви Диана Иванова.