Левскарите си показаха рогата край Царевец

Скандален епизод извън терена беляза гостуването на 26-кратните шампиони от Левски във Велико Търново. Двубоят се изигра в неделя и "сините" спечелиха с 1 на мъка срещу местния Етър, който е новак в елитната група.

На стадиона имаше много фенове на Левски, за които се написа, че били създали уж европейска атмосфера. Преди мача те направиха шествие из старата столица, което определено не се хареса на всички мести жители.

"Трибуна Пловдив" разпространи кадри от скандална случка. Ядосан от шума, бомбичките и като цяло от нашествието на столичани в неделния следобед болярин излязъл с пушка на балкона и призовал за по-спокойно провеждане на шествието като на шега показал оръжието.

В отговор мъжът бил замерян с кенове бира и пиротехника, като бомба и димка счупили прозореца на апартамента му и опустушили имуществото.

В крайна сметка мъжът не употребил оръжието, а срамът от случката остава на съвестта на ултрасите на Левски, които за пореден път си показаха рогата в неравна схватка много на един и определено дадоха нагледен пример защо девизът им е "Сами срещу всички", който сам по себе си е абсурден от логическа гледна точка.