ЛеБрон би сритал задника на Ървинг

снимка: БГНЕС/EPA

Голямата звезда на Кливланд ЛеБрон Джеймс е повече от ядосан на съотборника си Кайри Ървинг, който изрази желанието си да се раздели с отбора. Кралят не е разярен заради факта, че пойнт гардът си тръгва, а заради това, че той хвърля петно върху репутацията му. Ървинг твърди, че не се разбира толкова добре с ЛеБрон, което изглежда абсурдно на фона на брилянтните им взаимоотношения на паркета. Той каза, че проблемите с Джеймс са и основната причина за напускането му.

“Ако Кайри Ървинг бе пред ЛеБрон Джеймс в момента, Джеймс трудно би се сдържал да не му срита задника. Това разбрах от хора, които са изключително близки до ЛеБрон”, коментира в седмичния си подкаст известният журналист на ESPN Стивън Ей Смит.  

Двамата баскетболисти играят заедно вече три сезона, като през 2016 година изведоха тима си до първата му шампионска титла в историята. Любопитен факт е, че в последния сезон Кайри имаше с 1,5 стрелби повече на мач от трикратния шампион на НБА. Това се случва за пръв път - ЛеБрон винаги е бил човекът с най-много стрелби, независимо къде е играл. Този факт е в противоречие на това, което Ървинг изтъква - че е оставен в сянката на Краля. Той иска да заиграе за Сан Антонио Спърс, Маями Хийт, Минесота или Ню Йорк Никс.