Кулма: ЦСКА има голям отбор, готов за шампион

"ЦСКА е най-подготвен да стане шампион този сезон". С тези думи крилото на "армейците" Густаво Кулма демонстрира увереност във възможностите на отбора.

"Изхвърлянето от Европа беше удар по нашата психика, но смятам, че сме готови да дадем всичко в шампионата. Отборът завърши много добре първенството. Записахме силни мачове, спечелихме убедително последните две дербита с Левски. И сега сме страшно мотивирани за следващия сезон, в който очакваме да донесем титлата на феновете. Мисля, че този шампионат ще бъде нашият".

"В момента имаме голям отбор, в който вече има и постоянство. Двама-трима играчи предвождат отбора, те са добре познати в България. Говоря за Манолев - страхотен играч, който ни сплотява, както и Бодуров, който е с много голям опит. Те двамата помагат на отбора да израства", обяви Кулма пред BiT. "В България трябва да имаш много добра физика и мощ. Този сезон мисля, че ние сме най-добре подготвени и ще атакуваме титлата. Най-сладката ми победа беше тази срещу Левски в последното дерби (3:0), когато аз вкарах един от головете", добави Кулма.