Кубрат ще се бие в САЩ, НВО ще излъчва зрелището

Кубрат Пулев ще се насочи към провеждането на боксови мачове в САЩ. Това разкри боксьорът на среща са медиите, като допълни, че от ТВ гиганта HBO имат интерес да предават негови мачове. 

„Америка стои като вариант, защото има интерес за нас – и за мен, и за брат ми. НВО също проявява интерес да излъчва мои мачове. Така че това е най-важното и смятам, че Америка е една сфера, един път, който е много важен и смятам, че ще допринесе за моето развитие”, коментира Кубрат Пулев.

Той внесе яснота защо световната боксова асоциация насрочи друг мач за титлата, а не негов двубой с Фрес Окуендо в Чикаго в началото на следващата година.

„Оправданието е, че аз съм контузен и не мога толкова бързо да се подготвя. Изпратих им документ, че съм готов и мога да започна тренировки, но те отвърнаха, че мачът вече е подготвен и световната титла не може да остане вакантна толкова дълго време. Ще съм доволен, ако аз съм човекът, който ще се изправи срещу победителя от световния шампион и Фрес Окуендо”, обясни боксьорът.