Кубрат Пулев: Заедно със "Зауерланд" ще покорим света!

снимка: БТА

Боксьор №1 на България Кубрат Пулев изрази задоволство от факта, че поднови договора си със "Зауерланд Ивентс" и че ще работи с популярния германски треньор Ули Вегнер.

Вчера стана ясно, че Кобрата е преподписал договора си с германската промоутърска компания "Зауерланд", като софиянецът ще се ползва и от услугите на нов наставник.

Досега Пулев работеше с Ото Рамин, но оттук-нататък бившият претендент за световната титла ще бъде трениран от далеч по-популярния специалист Ули Вегнер, работил с имена като Марко Хук и Артур Абрахам.

"Щастлив съм, че поднових договора си със "Зауерланд". С тяхната подкрепа отново ще достигна най-добрата си форма. Заедно ще покорим света!", закани се Кубрат.

Кубрат Пулев не скри и адмирациите си към своя нов треньор Ули Вегнер, с когото ще трябва да се завърне на ринга след тежкия нокаут от Владимир Кличко през ноември.

"Нямам търпение да започна работа с Ули Вегнер. Той е един от най-добрите в работата си. Опитът му ще бъде безценен в борбата ми да стана световен шампион", заяви Кобрата.

Тепърва се очаква и повече информация за следващия мач на Кубрат Пулев. Очаква се софиянецът да осъществи завръщане на ринга срещу по-непретенциозен съперник, което отново да го вкара в релси след загубата от Владимир Кличко в Хамбург.