Кубрат Пулев ще бъде размазан и нокаутиран, смятат букмейкърите

галерия:

Букмейкърите са убедени, че изненада в боя между нашия Кубрат Пулев и Антъни Джошуа няма да има. Проверка на Sporta.bg в няколко от най-известните онлайн букмейкърски къщи показа, че шансовете на Кобрата са меко казано минимални. Нещо повече - нокаутът на българина не му мърда, ако се вярва на букитата.

Коефициентът за крайна победа (по какъвто и да е начин) на британеца е 1,04. Иначе казано - трябва да заложите милиони, за да имате някаква чувствителна печалба. Ставката за успех на Кубрат на 28 октомври в Кардиф пък е внушителните 11,00. Тоест - ако заложите 1000 лева на него и той вземе, че спечели - то банковата ви сметка ще набъбне с чисти 10 бона. Сладко, но малко вероятно.

Коефициентът за това Джошуа да защити коланите си с нов нокаут (до момента има 19 победи - всички с нокаут) са също впечатляващо ниски. Букмейкърите предлагат 1,12 на тези, които искат да сложат пари на нокаут (тук влиза и техническият нокаут) в полза на британският боксьор с нигерийски корени. В същото време успех на Кобрата с нокаут е оценен на цели 17,00. 

Можете да заложите и на 2 опции - ще се изиграят ли в уелската столица всички предвидени 12 рунда или срещата ще завърши по-рано, независимо с какъв изход и решение. Тези, които смятат, че ще се състоят 12-те рунда могат да си пробват късмета на 6,00, а останалите на - 1.11.

Ако се вярва на коефициентите, то най-вероятният край на боя ще настъпи в 3,4,5 или 6-ти рунд с нокаут в полза на Антъни Джошуа. Най-невероятно пък се котира опцията Кубрат да спечели мача в рундовете - 10, 11 или 12. Ставката за подобен развой е космическите 151,00. А, дано, ама надали! Букитата многоо рядко грешат, защото това им струва десетки илиони.

sidj'lSDNV'LASKNVALSFKNVALJFNVALJSDNV.KASBV.png