Крушарски си изтри Фейса, лъже и маже за скандалния запис

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски се оплете при обясненията за изтеклия в световния сайт за видеосподеляния youtube.com запис на негов разговор. В него глас подобен на този на 60-годишният бизнесмен от село Говедарци обявява с нецензурни думи, че се кани да зареже черно-белите. Самият Крушарски не отрича, че това е изречено от него, но твърди че записът е манипулиран. В него упреци отнася и премиерът Бойко Борисов. Очаква се в най-скоро време в интернет пространството да се появи втора част от СРС-то.

Самият Крушарски обаче на няколко пъти се оплете в обясненията си относно записа и това кога точно е направен. Пред tribunaplovdiv той първо каза, че това е отпреди няколко години, после конкретизира от две и че е манипулиран, а за предаването „Спорно за спорта“ по телевизия BiT, цитиран от водещия, обяснил, че е от 3-4 години. Време, когато Крушарски дори не е подозирал, че ще се занимава с Локомотив.

Христо Крушарски официално пое Локомотив точно преди две години. Той взе акциите от Сдружението на Николай Неделчев през ноември 2015 г. Крушарски влезе в Рилски спортист със свои хора в упратава в началото на февруари тази година.

От вчера Крушарски е изтрил профила си в социалната мрежа фейсбук, след като бе атакуван от фенове за плачевното състояние, в което се намира в момента любимия им клуб.