Крушарски събуди "смърфовете" и им чете здраво конско

снимка: SPORTA.BG

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски скочи в атака срещу футболистите на "смърфовете" след срамния разгром с 0:5 като гости на Пирин. Бизнесменът смята, че такива поражения са недопустими и това вече е преляло чашата.

"Такива загуби са недопустими! Имах доста разговори до този момент, ще имам още! Бесен съм!", избухна босът, цитиран от "Меридиан мач". Тази сутрин пък Крушарски е наказал жестоко играчите на "черно-белите", като ги е привикал на ранно събиране на стадиона, за да им се скара по телефона, разкриват колегите от "Топспорт". Той е в Аржентина, но това по никакъв начин не му е попречило да удари жестоко конско на "смърфовете" още в 8 часа сутринта. Босът обмисля да наложи и парични санкции на играчите за срамния резултат.

Вече се обмисля и смяната на старши треньора Войн Войнов. Още след мача с Пирин феновете поискаха специалиста да си депозира оставката. Сред обсъжданите имена за наследник на Войнов на "Лаута" е треньор, който вече е водил Локо в своята кариера, съобщават колегите от "Тема: Спорт".