Крушарски отмени глобите и дългия лагер в Говедарци

Победата с 1:0 срещу Септември (София) даде нужната глътка въздух на Локомотив (Пловдив) и разхлаби хватката на напрежението. Христо Крушарски замина за Москва в доста по-добро настроение, след като “черно-белите” най-накрая сложиха край на серията си от три поредни загуби с обща голова разлика 1:10. Победата над новака в елита бе достатъчен мотив на ръководството да отмени глобите, за които се заговори още след домакинското поражение с 1:2 от Славия, пише "Меридиан Мач". 

Идеята е играчите да се успокоят и да се концентрират върху подготовката, която Воин Войнов и щабът му трябва да проведат през паузата в първенството, за да може тимът да подобри резултатите си.

Наказателният лагер в Говедарци (до Боровец), който бе част от мерките за излизане от кризата след поражението от Ботев (Пловдив), ще бъде доста по-кратък от първоначално предвиденото. Футболистите, които получиха почивка след двубоя със Септември, ще останат в планината само три дни. Причината е застудяването и мъгливото време край Самоков. За сряда е предвидена контрола срещу сателита Рилски спортист и след нея Локомотив ще се завърне в Пловдив, за да се готви при домашни условия за гостуването на Берое на 13 октомври.