Крушарски от Аржентина: Някой ще се сети ли да благодари на Домусчиев?

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски в момента е в Аржентина. Междувременно у нас черно-белите сложиха точка на есенния дял на шампионата с равенство срещу Дунав. Преди седмица – две се появиха информации, че ако Акрапович не вземе нито една победа до края на календарната година може да бъде сменен. Именно по този повод от PlovdivDerby.com говориха със собственика на черно-белите:

За Акрапович:

„Стига вече с тези смени на треньорите. Акрапович има свои виждания и има моята подкрепа да ги реализира. На Локомотив Пловдив най-вече му трябва дисциплина. Акрапович е точния човек за това. Той ще води подготовката и ще е треньор на отбора след Нова година.“

За трансферите:

Аз искам да налагаме млади момчета, но всеки треньор си има своите изисквания. Аз обаче все повече се убеждавам, че пътят на Локомотив минава през младите. Подготвям нещо тук в Аржентина, от няколко седмици работя в тази посока и ако се случи, мисля че ще е от голяма полза за нашия клуб.

За конгреса на БФС:

Казвал съм го и преди. За мен Боби Михайлов направи много за българския футбол. Въпреки, че именно той замени моя приятел Иван Славков, Боби има моята подкрепа. Вижда се, че се работи. Трябва да спрем да си пречим сами. Преди години ние съдействахме за дискредитирането на Батето и изваждането му от МОК. Сега имаме ли човек в Олимпийския комитет? Дано не направим същото и с Боби Михайлов. У нас сме свикнали да търсим оправдания за собствените си неуспехи. На нас все съдиите ни пречат или пък някой друг… Виждате Лудогорец, какво правят в Европа вече няколко поредни години. Сега едни пари ще влязат във всички клубове благодарение на тях. Някой от нас, останалите президенти, ще се сетили да им каже по едно „Благодаря“? Нали не си мислите, че някой ще върне тези пари и няма да ги вземе? Да не помислите, че нещо се натягам на Домусчиев. Аз дори не го познавам, виждал съм го един единствен път. Но е видно, че Лудогорец ще подпомогне българския футбол с резултатите си в Европа. Трябва собствениците на клубове да гледаме в една посока, а именно – израстването на нашия футбол. Да се плюем един друг – не ни помага.