Крушарски избесня, качва Локо на лагер в Говедарци и глобява наред

снимка: lokomotivpd.com

Снощи до късни доби ръководството на Локо (Пд), начело със собственика Христо Крушарски и Чавдар Цветков, са разговаряли с футболисти и треньори в опит да се изяснят причините за постната продукция в пловдивското дерби и мачовете, които го предшестваха. Взето е решение мъжкият отбор да се качи на дълъг лагер в селото на Крушарски - Говедарци веднага след мача със Септември. Лагерът ще продължи до мача с Берое.

Много е вероятно глобите, за които Крушарски говори след загубата от Славия, да влязат в сила. На Лаута се очаква да пристигне и нов футболист, който директно да подпише договор с тима. Става въпрос за чужденец, който се подвизава на позицията разиграващ халф.

Припомняме ви, че снощи на Лаута бе доста горещо. Около стотина бесни привърженици на черно-белите бяха пред комплекса, но не бяха допуснати вътре от полицията. За момента няма точна информация, дали привържениците на Локо Пд просто са отишли до Лаута, след като са гледали мача на различни места в града или са се стекли към съоръжението с намерението да потърсят отговорност от ръководството и футболистите за слабото представяне в дербито. От снощи социалните мрежи и футболните форуми са буквално залети от критики, отправени от фенове на Локо Пд, към собственика, ръководството, треньорите и играчите.

„Феновете са си в пълното право, аз към тях претенции нямам. Аз обаче също съм си в правото да потърся изход от ситуацията и да взема мерки, които смятам за правилни. Имахме много разговори снощи и с футболисти, и с треньори. Когато пристигнах на Лаута веднага след мача все още нямаше фенове, но имаше двайсетина полицаи пред входа на комплекса. След това полицейското присъствие се увеличи и униформени имаше дори вътре в него“, заяви пред PlovdivDerby.com Христо Крушарски.

Възстановителната тренировка, предварително планирана за тази сутрин, е отменена. Първото занимание на смърфовете за тази седмица ще е утре от 17:00 часа. По всяка вероятност възстановяването е проведено снощи веднага след мача, докато играчите са били на Лаута.