Крушарски: Играха безобразно, но пак ще бием Ботев

снимка: SPORTA.BG

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски изригна срещу футболистите на "смърфовете" след загубата с 1:2 от Славия у дома. Той е бесен на повечето играчи, които според него не са показали никакво желание за игра. Най-вече Крушарски скочи срещу Дани Кики, който отказа да играе с фланелката на отбора. Собственикът на "черно-белите" защити треньора Войн Войнов и се закани на кръвния враг Ботев (Пловдив).

"Някои хора играха безобразно и безволево и ще си получат заслуженото. Ще има жестоки глоби. Аз харча лесни пари. Който иска да остава в Локомотив, добре дошъл. Не като Дани Кики да ми се гърчи и да си иска парите. Какви пари си иска? За какво да го връщам в отбора? Да продължи по същия начин. Трети път няма. Аз не се предавам лесно. Който иска да дава пари, да заповяда. Когато съм бил добър и съм отстъпвал, се е стигало до проблеми. Имаше напрежение в отбора и предчувствах, че ще паднем. Треньорът този път не е виновен и няма да допусна да се спекулира с него. Ще проведем разговор с тарторите на отбора и ще се вдигнем. Ще се разберем и с феновете. Ще има санкции и за тях. По-миналата година съм платил 100 000 лева глоби. Разбирам се с феновете. Ботев ще ги бием в дербито. Дори и с юноши. Това го запомнете", заяви разгневеният Христо Крушарски.

Сътресенията в Локо не са нещо ново. Те започнаха още при загубата с 0:5 от Пирин (Благоевград) в първенството преди седмица.