Крушарски и сие почнаха лов на вещици, сложиха "млад меринджей" за шеф

галерия:

Злостна кампания на "някои медии" нарекоха директорите в Локомотив и медийните съветници информациите за превръщането на клуба в посмешище и тоталния разпад в представителния тим. Според шефовете и медийните им корифеи безумията на Лаута започнали с ченгеджийското изгонване на Мартин Камбуров, минали през парашутната селекция, андрешковското пестене на пари от охрана, последвано от ексцесии на мача с ЦСКА и рекордна глоба за клуба, а също така ангажирането на треньори без лиценз, е манипулативно изнасяне на факти. Срещу това твърдите като гранит мениджъри на боса Христо Крушарски и медийните им корифеи, се заканиха да предприемат "съответните мерки" без да споменават какви, пише Марица.

Междувременно началниците в Локомотив проявиха похвална активност като решиха да подмладят кадровия състав като завишиха критериите за работа в клуба. "С цел подобряване ефективността на служителите и цялостно оптимизиране на работния процес на ст. "Локомотив", ръководството предприе следното: Завишаване на критериите за работа в ПФК \'\'Локомотив Пловдив 1926\'\'АД. Всяка заемана позиция в клуба трябва да отговаря на длъжностната характеристика за дадената професия. Включително владеене на език и компютърна грамотност. С оглед на гореспоменатото, ще се назначат профили, отговарящи на изискванията", съобщиха днес от ПФК Локомотив на своята официална интернет страница.

24337436_1571278619605395_1846907383_n-420x420.jpg
На мястото на подалият молба за напускане администратор Николай Курбанов е назначен досегашният пресаташе Неделин Петров на снимката), който през лятото се прочу с работата му като помощник-треньор в отбора U17. Петров направи повече от впечатляващ скок като от редови футболист в Б окръжна група започна да тренира юноши в една от най-престижните школи в страната, която бе доведена до посмешище от мениджърския екип на Крушарски. Верни на традицията да показваме безпристрастно фактите, ще споменем, че младшата на Локомотив U17 завърши есенния полусезон на срамното 10 място на цели 7 точки зад мега колоса Сокол (Марково).
За пресаташе пък е назначен Николай Тънковски.