Кралев се пъчи: Знам кой вдига пушилка за базите на ЦСКА

Спортният министър Красен Кралев говори отново по една от най-наболелите теми. А именно - тази около базите на ЦСКА в Борисовата градина и Панчарево. Властникът разкри в интервю за бТВ как ще протече търгът за апетитните имоти. В него той разясни, че държавата и той знаели кой “вдигал пушилка”.

"Няма спор за спортните зали за ЦСКА. Имаше клевета, темата е приключена. Сега е важно да се приключи търгът с базите. Ние сме приключили с тръжната документация. Наясно сме кой кой е. Наясно сме кой вдига пушилката. Има закон, който трябва да се спази. Трябва да си извървим пътя”, изстреля Кралев.

"Пушилката", за която говори Кралев, вероятно се отнася за появилите се слухове, че едва ли не конкурсът е предрешен и базите били обещани на ЦСКА-София, който ги ползва и в момента. Воплите идват от третодивизионния ЦСКА 1948, откъдето с ултимативен тон поискаха да им бъдат дадени на тях.

Кралев говори и за предстоящия конгрес на БФС, като мнението му бе: “Във всяка федерация има лобита, групи и противоборства. Това не е български патент. Винаги преди конгрес има напрежение. Чрез медиите се премерват сили. Още няма кандидатури. Но е ясно, че Боби Михайлов ще е кандидат", прогнозира министърът.