Костадинов и Живков: Играхме зле, няма да има глоби

снимка: Булфото

Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков и спортният директор Емил Костадинов не останаха очаровани от продукцията на „червените" срещу Черно море.

 

„Армейците" спечелиха с 3:2 в напрегнат сблъсък с две греди, два автогола, куп грешки и обрат от 1:2.

 

Въпреки липсата на удовлетворение от представянето на тима, и Костадинов, и Живков отбелязаха важността на победата и високата цена на 3-те точки.

 

„Едва ли е имало конско в съблекалнята на почивката. По-скоро играчите са си взели поука от слабата игра през първото полувреме. Радвам се, че победихме и сега ни остава да чакаме другите срещи", заяви Жиков на излизане от стадион „Българска армия".

 

„Наистина е така - не играхме добре, но важното е, че направихме обрат. Някои футболисти не играха на ниво, ще си правим нужните изводи. Това е притеснително, но на този етап трите точки ни задоволяват", заяви Костадинов.

 

Изпълнителният директор на ЦСКА Живков отново се върна към злополучното честване на 65-годишния юбилей на клуба, което беше бойкотирано от футболистите.

 

„Няма неизплатени заплати, бяхме поканили всички играчи. Те направиха лошо впечатление с бойкота, но пак казвам, че всичко е въпрос на възпитание.

 

Няма да има глоби за това, че не дойдоха на тържеството. Не съм ги питал защо са го направили, защото ми е под достойнството", отсече Живков.

 

Емил Костадинов пък даде малко повече яснота около бъдещата селекция на клуба през лятото.

 

„Трябва да вземем 2-3 футболисти, но трябва да са наистина добри. Публиката има право да бойкотира, но ние се нуждаем от нея. Можем да я върнем на стадиона единственос победи, няма друг начин", каза Коща.