Космическа еуфория! Неймар вдигна стадиона във въздуха! (ВИДЕО и СНИМКИ)

снимка: twitter.com

Париж днес изпадна в абсолютен делириум! "Парк де Пренс" бе вдигнат във въздуха от екзалтираните привърженици на ПСЖ, които посрещнаха своя нов идол Неймар преди двубоя от първи кръг на първенството срещу новака Амиен. 

Бразилският маестро бе представен официално пред феновете на претъпкания до дупка стадион в града на любовта. Най-скъпият играч в историята на футбола излезе с фланелката си с номер 10 пред феновете усмихнат до уши. Те запалиха димки, крещяха името на новата звезда и пяха в такт песни за Неймар и за клуба. 

Ней изрита няколко топки към привържениците, което ги накара да избухнат още повече. Той жонглира с кълбото в средата на терена и демонстрира невероятна техника пред новите си обожатели.

"Благодаря ви, много съм щастлив, че съм част от това предизвикателство. Искам да печеля трофеи с вас. Ще се нуждая от подкрепата ви. Париж е магия!", каза Неймар на стадиона и нажежи още повече страстите.

Вчера той бе представен на официална пресконференция, а после излезе из улиците на града, където хората дори се качваха по дървета, за да имат по-добър изглед към него. Истински парад се осъществи по булевардите в столицата, а днес имаше километрични опашки за закупуването на тениски с номер 10 от бутиците на ПСЖ. Неймар няма да играе днес срещу Амиен, но се очаква да направи дебюта си в гостуването на Гингам следващата седмица.

Вижте наелектризиращата атмосфера на "Парк де Пренс":