Коща има заповед да се върне в Челси, но си знае неговото

снимка: twitter.com

Диего Коща отказа да се върне в Челси въпреки наложената му заповед от клуба. Нападателят бе уведомен от мениджъра на "сините" Антонио Конте, че няма да се разчита на него за предстоящата кампания и испанският национал в момента е в изгнание в Бразилия. Там 28-годишният играч се подготвя самостоятелно и пусна изявление, че дори няма да се върне в Лондон преди да се осъществи негов трансфер в Атлетико (Мадрид).

"Следващата ми дестинация е сигурна. Трябва да се завърна в Атлетико (Мадрид). Отказал съм всички други оферти. Челси искат да ме продадат в Китай. Ако се махна обаче, ще отида там, където искам, а не където плащат най-много", категоричен е изпадналият в немилост бразилец с испански паспорт.

"Диего Симеоне ме иска и това е повече от ясно. Имам дълбока връзка с него. Феновете и хората там ме обичат, те ме виждат не само като футболист, но и като човек", сподели разстроеният Коща.

Той все още има действащ договор с лондончани и трябва да изпълни служебните си задължения като поне се завърне на базата на клуба, но той отказва да стори и това, докато бъдещето му не е решено.