Конър пак издивя: Когато ме наричат аутсайдер, противникът ми свършва в безсъзнание

ММА звездата Конър Макгрегър продължава словесната война със своя бъдещ съперник Флойд Мейуедър. Ирландецът сравни американския боксьор с една от старите му жертви - боецът Жозе Алдо. През 2015 година Конър размаза бразилеца за само 13 секунди и грабна поясите, които той държеше в UFC. Преди мача между Алдо и Макгрегър напрежението се режеше с нож, като те дори щяха да се сбият на кантара и на една от пресконференциите. Сега положението между Конър и Мейуедър е подобно.

"Почакайте загубата на Мейуедър и ще видите как ще го отпишете", закани се ирландецът. "Той ще стане също като Алдо. Жозе беше на неговото ниво, а след това не представляваше нищо. Мен много пъти са ме вземали за мезе. Казвали са как нямам никакъв шанс. А после същия този човек, който ме е наричал така, се е озовавал в безсъзнание. Флойд казва, че ще тръгне в атака. Нека да видим кой ще направи първата крачка назад. Много пъти съм шокирал света и ще го направя отново", заплаши Конър.

Той въобще не се пести да напада с думи съперника си. Ирландският боец е определян като аутсайдер в мегасблъсъка на 26 август в Лас Вегас. Макгрегър обаче никак не го интересува какво смятат специалистите и е готов да нанесе първо поражение в кариерата на Флойд, който има 49 победи от 49 мача на ринга.