Колежка обяви Никол на Гришо за проститутка

галерия:

Бивша колежка на Никол Шерцингер от световноизвестната някога група "Пусикет Долс" - Кая Джоунс, буквално "взриви" социалните мрежи с изказване. Тя изрази мнение, че преди време не е била в момичешка група, а по-скоро в кръг от проститутки.

“Моята истина – не бях в момичешка група, а в кръг от проститутки. Ние пеехме и бяхме известни, а този, който ни притежаваше, правеше пари“, написа в “Туитър” Кая Джоунс.

Според изказванията на Кая тя трябвало да си прави секс, с когото й посочат. Също така тя била предупредена да си мълчи, защото щяла да пострада и да бъден сложен край на кариерата й.

“Нашият продуцент прибираше всичките пари. На нас ни плащаха по 500 паунда да седмица. Злоупотребяваха с нас и ни използваха. Факт!”

1508160333d3e083.jpg

Като ответна реакция основателят на The Pussycat Dolls определи твърденията на Кая като „отвратителни, абсурдни лъжи“. Колежката й от групата Робин Антин пък заяви, че според нея Кая търси своите 15 минути слава, пише Блиц.

Скандалните изказвания на Кая по адрес на групата и Никол Шерцингер не са новост. През 2012 година в свое интервю тя заява, че любимата на Григор Димитров винаги е искала да бъде в центъра на вниманието и била готова на всичко да постигне целите си. 

1508160316105f7e.jpg