KIA Motors и Australian Open си стиснаха ръцете до 2023

КИА Моторс удължи договора си за партньорство с Australian Open до 2023г. На официална церемония в Melbourne Park КИА бе обявена за компанията с най-продължително споразумение за спонсорство на тенис турнир. Партньорството на КИА Моторс с Тенис Австралия датира от 2002г.

За последните 17 години, предоставените от КИА автомобили са изминали общо 6 милиона километра, осигурявайки транспорт на състезатели, официални гости, организационни екипи, фенове на тениса, медийни представители и ВИП гости в Мелбърн.

„Партньорството с Тенис Австралия е чудесна инвестиция за КИА Моторс и в пълен синхрон с младежкия дух на нашия бранд,” заяви Бюнг Юн Парк, Изпълнителен вицепрезидент, КИА Моторс Корпорейшън. „Развълнувани сме от факта, че още 5 години ще бъдем част от най-забележителния турнир по тенис и един от най-популярните спортове в света. Бих искал да изкажа специални благодарности на Тенис Австралия и на всички, които участват в организацията на това зрелищно събитие за тяхната упорита работа и емоцията, която ни подаряват всяка година.”

„С удоволствие обявяваме удължаването на сътрудничеството си с нашия Генерален спонсор КИА Моторс и сърдечно им благодарим за подкрепата,” каза Craig Tiley, CEO, Australian Open. “Партньорството между Тенис Австралия и КИА Моторс е с най-успешната история в австралийския спорт, а нашето задружно 17-годишно пътуване продължава и следващите 5 години.”