Керала затъва след нов резил, феновете бесни на Бербо

Керала Бластърс падна лошо у дома с 1:3 от Бенгалуру и е на осмо място от десет тима, колкото има в индийския футболен елит. Отборът на Димитър Бербатов тръгна с амбиции за титла и много еуфория, но до момента сезонът за "жълтите" е същински ад. 

Днес Бебро не беше изобщо в групата за двубоя,макар че треньорът Рене Мюленстийн имаше надежди до последно, че ще може да ползва възстановения от контузия благоевградчанин.

Керала отново бе кръгла нула в атака, където за седем срещи има само 6 вкарани попадения. Голът срещу Бенгалуро днес отбеляза Пекусон, но той дойде дълбоко в добавеното време, когато гостите вече водеха с класически резултат.

Бластърс има в актива си 7 точици и само 1 победа от старта на кампанията. Бербатов обаче в сой стил не е особено загрижен за потресаващата форма на своя клуб. Той не се спира в социалните мрежи, където е хипер активен. Преди няколко часа нападателят пусна фотос как яде люти чушки.

Феновете на Бластърс вече не са позитивно настроени към българина и го демонстрират из форумите в нета. От топлото посрещане на летището вече няма и следа. Вместо това запалянковците считат, че Бербо е изпята песен и повече вреди на Керала с нервни изблици и мрънкане, отколкото да помага, както се очакваше.

Лидер в класирането в Индия е отборът на Ченаийн с 16 точки, но Гоа има 2 мача по-малко и ако ги вземе излиза начело с 18 пункта.