Карвахал преподписа и заяви: Искам да съм капитан

снимка: twitter.com

Десният бек на Реал (Мадрид) Даниел Карвахал сложи подписа си под нов договор с "Кралския клуб", който ще го задържи на "Сантяго Бернабеу" до 2022 година. Предишният договор на испанеца изтичаше през 2020, но 25-годишният футболист повиши финансовите си параметри и остана верен на "бялата" кауза за още по-дълго време. Той разкри, че в контракта има клауза, която нито един отбор не може да плати. Испанските медии не споменават никакви цифри. 

"Имам клауза, за която не вярвам, че някой ще успее да плати", заяви испанският национал по време на официалната пресконференция на "Сантяго Бернебеу". Някои източници твърдят, че тя е в размер на 250 милиона евро.

На пресконференцията Дани бе със своето семейство, а един от директорите на "Белия балет" и легендарен футболист Емилио Бутрагеньо се изказа ласкаво за испанеца.

"Ти си тук от 10-годишен и днес си фундаментална част от отбора ни. Спечелил си всичко. Ти си пример за младите хора, които започват да тренират в Реал (Мадрид) и представляваш най-важните ценности, които клубът изповядва", категоричен бе Бутрагеньо.

"Аз съм човек, за когото единственото важно нещо е да бъде в Реал. Благодаря на всички в клуба, които повярваха в мен. В дни като днешния си мисля за моето семейство, което вложи толкова много усилия, за да стигна аз дотук. Няма как да съм по-щастлив. В Реал досега имах късмета да спечеля всичко, но искаме да продължим така и занапред. В деня, в който се оттегля, искам всички да знаят, че съм дал всичко от себе си и съм сторил всичко по силите си за Реал", заяви отдаденият Дани Карвахал.

Той призна и голямата си мечта - че иска някой ден да е капитан на любимия отбор.