Исландецът в Левски проговори на български: Искам Шампионска лига!

Исландският бранител Холмар Ейолфсон проговори на български часове след стъпването си на "Герена". Бившият играч на Макаби (Хайфа) парафира договор с Левски за 4 години и обяви своята цел с екипа на "сините" - участие в груповата фаза на Шампионската лига. Той изрази очарованието си от клуба и от България и заяви, че няма търпение да започне работа в новия си отбор. 

"Наистина съм много щастлив, че всичко приключи и съм тук. Нямам търпение да започна да играя футбол. Все още не познавам никого. Тук съм от 24 часа и имахме много работа, но нямам търпение да се включа в тренировките", започна 27-годишният защитник.

"Не съм чувал много за Левски. Разговарях с един мой сънародник, играл в България. Той ми каза много хубави неща за града и като цяло за футбола тук. Познавам Обертан и Жорди Гомес от престоя ми в Англия. Те пристигнаха там след мен. Знам за какви футболисти става въпрос. Това показва и в каква посока е тръгнал Левски. Нямам търпение и аз да стана част от това", сподели развълнуваният Ейолфсон.

"Знам, че целта пред Левски е титлата. Пожелавам си да влезем в групите минимум на Лига Европа, а защо не и на Шампионската лига. Нямам търпение да изляза на терена и да се наслаждавам на времето тук, и да радваме феновете", каза още новото попълнение на Делио Роси.

"Само Левски", завърши на български Ейолфсон.