Хубчев: С борба и желание ще се опълчим срещу "петлите"

снимка: twitter.com

Селекционерът на българския национален отбор Петър Хубчев гарантира, че "лъвовете" ще оставят сърцата си на терена в световната квалификация срещу Франция на "Васил Левски". Бившият треньор на Берое бе избран за Треньор на месец август и получи приза на специална пресконференция в Пресклуб "България". Той заяви, че наградата е наистина важна за него и доказва свършената до момента работа. Хубчев заяви, че само и единствено играта на родните национали може да върне хората по трибуните и е уверен, че момчетата ще зарадват българските привърженици в мача срещу "петлите".

"Повярвайте ми, приемам много сериозно тази награда. Тя от голямо значение за мен, колкото и смешно да звучи, тъй като отношенията ми с вас, журналистите, невинаги са в рамките на нормалното. Понякога сме на различно мнение и затова ви благодаря от сърце. Смятам обаче, че естеството на нашата работа е по-различно от тази на клубните треньори. Заслугата е на всички. Благодаря както на вас, така и на момчетата, които са викани. Според мен тяхната заслуга е най-голяма", заяви Хубчев.

"За нас това събиране няма да приключи в края на тази седмица, а след мача с Люксембург. Събираме се с чувството, че нещата ще завършат добре. Не се заблуждаваме и знаем срещу кого се изправяме. Точно този противник обаче трябва да ни сплоти още повече и да ни направи по-силен отбор. Продължавам да държа на своето мнение, че не лозунгите, а играта ще върне хората на стадиона. Надявам се, че ще успеем да докараме момчетата до такова състояние, че като борба, като желание да успеем да се противопоставим на французите", сподели селекционерът.