Хърн потвърди: Джошуа-Уайлдър през 2018

снимка: twitter.com

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, разкри, че двубой между Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър ще има и той ще е следващата година. Мениджърът на световния шампион на IBF и WBA не разкри официални подробности, но заяви, че преговорите за среща са задвижени.

След поредица нападки и открита словесна война Уайлдър и Джошуа най-накрая ще се впуснат в битка, която целият боксов свят очаква. Тя ще бъде обединителен мач за поясите на WBA, IBF и WBC в тежка категория. Първите два се държат от британеца, а третият е притежание на американеца.

"Ние искаме мачът да се случи. Няма съмнение, че ще се случи през 2018 година, въпросът е единствено дали преди него Антъни ще проведе някой друг двубой", заяви Еди Хърн.

"Джошуа не е от тези боксьори, които ще тръгнат да говорят как ще нокаутират Уайлдър. Той си го знае, но няма да го разправя на всички, защото е скромно момче. Но аз ще ви го кажа. Джошуа ще нокаутира Уайлдър във всеки един ден от седмицата, а в неделя два пъти. За това няма смисъл да се говори, защото още не сме седнали да преговаряме. Но вече сме задвижили нещата. Хубавата новина е, че мачът ще се състои през 2018", разкри промоутърът на Антъни Джошуа.