Херо: Излизаме за победа с мисъл за равенството

снимка: twitter.com

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров заяви, че равенството би устроило "орлите" в утрешния сблъсък с Истанбул ББ от групите на Лига Европа. Българският шампион гостува на "Фатих Терим" от 20:00 часа българско време. Херо сподели, че разградчани винаги излизат за победа, но двубоят е коварен и точката е добра опция за тима в силната група, в която са още Хофенхайм и Брага. 

"Знаем много неща за противника - заяви Херо. - Това е силен отбор с класни индивидуалности и за малко да стане шампион на Турция. Съперникът разполага с много качествени футболисти, които са играли в големи първенства. Ще ни бъде тежко, но аз разчитам на нашия опит в турнирите, който е натрупан през годините. Винаги преди мачовете казвам, че шансовете са 50/50. Гледали сме им мачове и знаем за силните и слабите им страни. И аз като всеки треньор се надявам на победа, но ще се радваме и на равенство, отчитайки колко трудно ще ни бъде", заяви Димитър Димитров.

Херо разкри, че разчита главно на натрупания опит на своите футболисти в евротурнирите от предишни кампании. 

"Да бъдем честни - и ние си имаме проблеми. Но аз вярвам в качествата на нашите играчи и знам, че те разполагат с нужните качества - вече са го доказали през годините. В тази коварна група всеки има шансове. Още след тегленето на жребия казах, че ни се паднаха възможно най-трудните съперници от трета и четвърта урна", сподели Херо.